Reiser

Vårt slagord “Dykkersport, dykking hele året i hele verden” forplikter. Vi gjør derfor vårt ytterste for å kunne tilby et best mulig og mest mulig fleksibelt reiseprogram for våre kunder. For utenlandsreiser benytter vi to gode arrrangører, ReiseBazaar og Blue Venture. Innenlandsreiser tar vi oss selv av, i samarbeid med utvalgte dykkesenter landet rundt.


ReiseBazaar arrangerer reiser til utvalgte destinasjoner verden over. De legger listen høyt for hvilke steder som velges, slik at du som kunde kan være sikker på å oppleve noe av den beste dykkingen i verden uansett destinasjon. På disse reisene er fly, transfers, hotell og dykking inkludert så vidt ikke annet er spesifisert i reisebeskrivelsen.


Blue Venture er dykkereisebyrået for den “uavhengige reisende”. Her bestiller du selv flybilletter de du finner den mest gunstige billetten for deg, for eksempel på finn.no. Når du har datoene klare for flygingen, bestiller du dykking og opphold via Blue Venture. Du kan selvfølgelig kombinere flere av Blue Ventures produkter på en og samme tur.


Vi har en god oversikt over hva som fins under vannoverflaten i vårt langstrakte land og arrangerer selv, i samarbeid med utvalgte dykkesentre landet over, våre innenlandsturer. Bli med oss på fantastiske undervannsopplevelser. Norge er mer eksotisk enn hva man kanskje tror.

 

 

 

 

Reiseliv fribillett