Om dykkersport


Dykkersport ble startet helt tilbake i 1957, og har siden da vært en av de ledende totalleverandørene innen sportsdykking.

En av landets eldste dykkerskoler(nålevende eldste), med lang erfaring og ekspertise innen utstyr og utvikling opp igjennom årene. Dykkersport er et navn med godt rennomé innenfor bransjen. Rent historisk har vi hatt både butikk i sentrum, i Waldemar Thranes gate, og på gamle Villmarkshuset. I dag finner du oss fint plassert ved sjøen. Butikken finner du på idylliske Lysaker Brygge, med en fantastisk plassering på bryggekanten.

Opp igjennom årene har vi utdannet enormt mange dykkere. Mange lesere av denne teksten har helt sikkert tatt kurset på Tjøme, den gangen i hadde ”klubbhus” der. Våre kjære båter Knalldykk I og Knalldykk II har også gledet hundrevis, hvis ikke tusenvis av dykkere på alle slags turer og kurs.

BUTIKKEN PÅ LYSAKER BRYGGE

Her holder vi kurs, og arrangerer turer. Vi leier ut utstyr og fyller luft. Butikken vår har et stort utvalg av utstyr, og vår stab har bred erfaring. Ta alt fra grunnkurs til instruktørkurs. På Dykkersport tilbyr også tech kurs, trimix og grottedykkerkurs. Stort utvalg av utstyr, og størrelser for begge kjønn. Butikk og webshop. Utleie og utstyrsservice. Vi arrangerer også turer i Oslofjorden, i Norge og over hele verden.

Gjennom årene har vi hatt en rekke forskjellige kjente dykkermerker og agenturer, og har alltid jobbet for å ha det beste utstyret med tanke på både teknologi, innovasjon, kvalitet, passform og rett og slett produkter som egner seg for røffe nordiske forhold.

ENGROSAVDELING OG LAGER

Egen import og engrosavdeling med stort lager på Rødtvet gir oss også alltid ett stort utvalg og antall på lager, og en generelt rask supplering til både butikken, utsending gjennom nettbutikken og rask levering til forhandlere og deres kunder igjen.

Vi leverer også utstyr til politiet, arbeidsdykkere, brannvesen, industri og forsvaret, og jobber stadig for å ha egnet utstyr i beste kvalitet.

HVORFOR VELGE DYKKERSPORT?

Vi har snart 60 års erfaring innen bransjen, og kan tilby en komplett dykkeropplevelse. I 2012 tilbyr vi både kurs i Norge og utlandet, dykkerturer, reiser og et enormt utvalg av dykkerutstyr; alt fra snorkleutstyr til tech-utstyr.

God kundeservice og oppfølging har alltid vært det viktigste for oss, uansett om du vil lære deg å dykke, eller kjøpe utstyr som passer dine ønsker og behov.

Dykkersport – vi dykker verden rundt, året rundt!