RESCUE DIVER

Beskrivelse

PADI Rescue Diver er vårt mest populære dykkerkurs, og er et naturlig steg for å utvikle seg som dykker når grunnkurs og videregående kurs er gjennomført.

Du lærer å identifisere og forbygge dykkeulykker før de inntreffer, og hvordan man handler hvis de tross alt skulle oppstå. Kurset gir deg praktisk trening gjennom simulerte nødstilfeller, og viser deg viktigheten av å forebygge problemer og hvordan man leder arbeidet i en nødssituasjon.
Områder som behandles er selvhjelp, stress hos dykkere, førstehjelp ved dykkerulykker, ledelse av en nødssituasjon, problemer med utstyr og prosedyrer for redning og assistanse av både beviste og bevisstløse dykkere.
Til tross for at emnet er alvorlig, er kurset både givende og morsomt. Det er ikke overraskende at mange dykkere synes at PADI Rescue Diver-kurset er det mest verdifulle og morsomme kurset de noen sinne har tatt.

Pris kr 3500,-
2990,- uten Emergency First Response-delen.

Kursprisen er inkludert EFR. Evt utsyrsleie kommer i tillegg. Utleie av fullt utstyr koster evt. 450 kr for hele kurset, med unntak av ABC-utstyr. Når du melder deg på kurset betaler du et depositum på kr 750,-. Når depositum er betalt kan du hente kursmaterialer i butikken. Resterende kursbetaling gjøres første kursdag, eller under kurset.

PÅMELDING

Gjennomføring

PADI Rescue kurs gjennomføres vanlig annen hver måned. Er det stor etterspørsel, setter vi opp flere kurs. Se når neste kurs går ved å klikke på “Påmelding”.

Rescue Diver april 2010 from Dykkersport AS on Vimeo.

Krav til PADI Rescue Diver kurs:

    • Være minst 15 år
    • Ha et PADI Advanced Open Water Diver sertifikat (eller tilsvarende sertifisering fra en annen organisasjon)
    • Ha et godkjent førstehjelpskurs der sertifiseringen er mindre enn 2 år gammet. Hvis ikke kan du ta Emergency First Response-kurset i forbindelse med Rescue Diver-kurset.