FOTO WORKSHOP

BESKRIVELSE

Grundig fototeori og praksis gjennom Nordens mest populære fotoworkshop for undervannsfotografering. Kvitt deg med uvaner du har har lagt deg til, eller lær å ta utmerkede undervannsbilder. På slutten av ”kurset” og helgen sitter man igjen med et godt overblikk over alle elementene til å bli en dreven UV-fotograf.

Fotoworkshopen går over en helg. Vi starter med teori fredagen, og avslutter søndag ettermiddag. Lørdag og søndag drar vi en tur i vannet med kamera, for så å evalueret dem i klasserommet på Lysaker. Instruktør Lars Stenholt Kirkegaard vil stå for både den teoretiske undervisning og for praktisk coaching og styre deg gjennom hele kurset. Hvis du syns dansk er vanskelig å forstå kan Lars også snakke engelsk.

Kurset er for begynnere og lett øvede med eget undervannskamera, men har du tatt bilder i lengere tid og fremdeles har en del ting du er i tvil om, kan du selvfølgelig delta og få en masse ut av det.

GJENNOMFØRING

På kurset gjennomgår vi:

  • Basal fototeknikk (lys, komposisjon og planlegging)
  • Bruk av utstyr og gjennomgang av ditt fotoutstyr.
  • Logistikk og håndtering av filer.
  • Lett etterbehandling og gjennomgang av Adobe Lightroom
  • Evaluering av bilder.

Vi dykker alltid på egnedede steder i Olsofjorden og omegn etter forhold. Av utstyr trenger man selv å medbringe dykkeutstyr, uv. kamera og laptop. Vi arbeider i Lightroom, som kan hentes i gratis prøveversion på Adobe.com. All software skal være installert, samt kamerahus og dykkeutstyr være i orden innen kursusstart.

Vi har også alltid gode tilbud på UV-foto utstyr i forbindelse med kursene.

PRIS

Pris Kr. 2.950,-

Påmelding

 

Eller kontakt oss på butikken direkte, vi annonserer alltid i god tid i forkant av hvert Fotoworkshop som holdes.